Facebook hozzászólás
329

2016-ban 12 kedd reggel biztos különleges lesz!

 2016. január 5-től minden hónap első kedd reggelén közös napindításra hívja az érdeklődőket a MagNet Közösségi Ház, ahol mindenki kedvére töltődhet, ébredezhet, táncolhat, jógázhat és reggelizhet a többi korán kelő társaságában.  

A reggelek újragondolásának egyik alapvetése az volt, hogy létrejöjjön egy olyan tér, ami feltölt, ami segít abban, hogy a közösség minden tagjának lendületesen, vidáman induljon a napja. A rendezvény célja felhívni a figyelmet önMAGunk fontosságára, testi-lelki-szellemi egyensúlyunk megtartására. Szóljanak ezek a reggelek tehát MAGunkról: ünnepeljünk jógával, tánccal, hangfürdővel, egészséges, vitalizáló és finom reggelivel, relaxációval, kedves emberek közösségében.

A korán kelő kölyköket is várják Kép: Facebook

A rendezvény különlegessége a becsületkasszás fogyasztással elérhető reggeli.
A MagNet Bank és a MagNet Ház közösségi szellemiségéhez hűen döntött a becsületkasszás fogyasztás mellett; az ételek és italok valós értékének ismeretében, minden résztvevő annyit fizet, amennyit szívből ad. A Budapest Bike Maffia segítségével pedig szendvicseket készíthetnek a rászorulóknak.

A finom reggeli mellett a helyszínen, egyedülálló programon vehetnek részt az érdeklődők: a MagNet Bank elnöke, Fáy Zsolt tart jóga órát, e mellett profi sminket és reggeli masszázst – legyen az rapid, svéd, gyógy vagy holisztikus – is igényelhetnek a korán kelők. A szűrő programok keretében lehetőség nyílik a biológiai életkor felmérésére is.

A gyermekeket, csemetéket klassz játékokkal várja a gyerekjátszó, hogy az ő reggelijük is különlegesen indulhasson a Korán Kelő Kölykök Klubjában.

A január 5-i kedd reggel házigazdája: Novák Péter

A díjmentes közösségi rendezvénysorozat első reggelén, 2016. január 5-én Novák Péter házigazda várja reggel 7 órától a MagNet Közösségi Házban az ébredezőket.
Időpont: 2016. január 5. 7.00-9.00 óráig, kapunyitás 6:30 (majd minden hónap első keddjén)
Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Budapest Andrássy út 98.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!