A felújított érdi Pataki cukrászda
Kezdetben, az 1970-es években volt a Pataki cukrászda, ahol hétvégeken hosszú sorok kígyóztak fagylaltért.
Sem eleget, sem sokat nem tudtak gyártani az édességekből, ezért megnagyobbították a cukrászda üzemi és kiszolgáló helyiségeit. Ám ezt is kinőtték, és egy évvel ezelőtt ismét a korszerűsítés mellett döntött a családi vállalkozásban üzemeltett, mostanra már országosan ismert Pataki cukrászda. Ennek eredményét láthatják azok, akik betérnek a tágas, olasz design szerint kialakított üzletbe. Jól tagolták a belső teret, amelyben fagylaltot, süteményt, kávét lehet fogyasztani, és a kínálat most bővült a koktélok – alkoholos és alkoholmentes könnyű italok – gazdag választékával. Megújult az étlap is, és hogy a gasztronómiai élmény még teljesebb legyen, utcabálokat, latin zenei esteket rendeznek. Mindez – szerencsére – nem megy a megszokott, megkedvelt minőség rovására. Változatlanul nagyon finom, fantáziadús minden készítményük, és hogy a vendégeknek nemcsak finom süteményekkel és dekoratív italokkal kedveskednek, azt is jelzi, hogy bár hivatalosan este 9-ig van nyitva a cukrászda, még soha nem küldték el azt, aki náluk jól érezte magát.
Hozzászólás zárolva.