A színes étkezés a szépség titka?
A napfényhiányt próbáljuk pótolni, remek módszer, ha kihasználjuk az ablakunk üvegház-hatását: anélkül, hogy kinyitnánk…
A B vitaminok (B6-, B12) a sejtek öregedését, korai elfáradását előzik meg, sok van az élesztőben, de akinek nincs teljesen rendben a bélflórája, az inkább tabletta formájában pótolja.
Az E-vitamin jól jöhet minden nőnek, hiszen növeli a libidót, de jó hatással van a peteérésre, a menstruációra, a terhességre. Van a csírákban, de a répában, áfonyában, sárgadinnyében, borsóban és a csonthéjasokban is.
Zsírban oldódik még az A-vitamin, amitől nem csak jól látunk majd, de a bőrünk regenerálódását is segíti. De ne hagyjuk ki a rezet, a jódot, a vasat és a magnéziumot se. Ennyi tablettát persze nem lehet, és nem is szabad beszedni, úgyhogy igyekezzünk természetesek lenni.
Napi fél kiló gyümölcsöt, egy nagy adag saláta vagy főzelék, fél liter tejet fedezné a szükségleteinket, de a legjobb tanács, amit életemben valaha kaptam, hogy minél színesebb egy tányér (már ami rajta van), annál egészségesebb.
Hozzászólás zárolva.