Facebook hozzászólás
181

Családi gasztro-napok a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban!

A gabona az emberiség egyik legősibb és legfontosabb tápláléka, amely ma szinte csak a kenyerek, pék- és egyéb sütemények alapanyagát jelenti számunkra. Pedig a búzán kívül számos más gabonafélét is fogyasztottak elődeink, méghozzá igazán változatos, ízletes, és – nem elhanyagolható módon – egészséges ételt készítettek belőlük. 

Vásár
• búzafű, búzacsíra és csíráztató gépek (Ökovital Kft.)
• különleges péksütemények (Fejedelmi Pékek Rendje)
• csíramálé (Füle Ferencné)
• kerámia csíráztató tálak (Váry Gábor)
• szalmatermékek (Szabó Karola kézműves)
• mézeskalács
• zalai házi rétes
• gabona termékek (Biopont Kft.)

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
A részvétel ingyenes!
A múzeum nyitva tartása: 10-17 óráig. A programok 11-16 óráig tartanak.
Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum
1146 Budapest, Városliget, Vajdahunyadvár
www.mezogazdasagimuzeum.hu





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…
1 / 3 462

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!