Facebook hozzászólás
596

KINYITOTT A ZÉTTEREM

Elindult a Konyhafőnök középdöntője

A Konyhafőnök középdöntőjében a legjobb tizenkét versenyző bizonyíthat, és rögtön az első napon komoly tétre ment a dolog, hiszen VIP vendégeknek tálalták az ételeiket.

A versenyzők három fős csapatokban küzdenek ezen a héten. Hogy ki megy és ki marad, az csak pénteken derül ki, amikor is a legkevesebb pontot szerző csapatok tagjai párbajban mérettetnek meg.

A VIP vendégek Fotó: RTL
A VIP vendégek Fotó: RTL

 

Fördős Zé VIP vendégeket hívott az első vacsorára, vagyis olyan korábbi versenyzőket, mint
Rubint Réka, Szentesi Éva, Józan Laci, Rippel Feri, Sánta Laci és Varga Győző. Hozzájuk csatlakozott a két séf is, így lett meg a háromszor három fős zsűri.
Zé, mint egy olasz keresztapa várta a fogásokat, amiket a szokásos villongások mellett készítettek el a csapatok.  A VIP asztalok vendégei nem voltak túl szigorúak, minden fogást élvezettel kebeleztek be és alapvetően pozitívan kritikákat adtak az ételekről.

Megint a séfek voltak a leggyorsabbak

A második feladatban ízeltlábúak és disznóságok voltak főszerepben, na meg a két séf, akik ezúttal is pazar fogásokat prezentáltak az alapanyagokból. Volt ott: élő homár, tarisznyarák, tigrisrák, spanyol vörös garnéla mellett abált láb, abált csülök, sertésháj, füstölt szalonna, tepertő, disznósajt, nyers- és füstölt kolbász is.
A Michelin-csillagos séfeknek további nehezítés volt, hogy desszertet is készíteniük kellett, de naná, hogy ezzel se lehetett rajtuk kifogni.
Az első fordulót Rácz Jenő triója nyerte; míg a másodikban Sárközi Ákos csapata kapta a pontot.
Az állás tehát egyelőre: 1-1.

Egy pultban főzött a két séf Fotó: RTL
Egy pultban főzött a két séf Fotó: RTL


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!