Facebook hozzászólás
76

Ez a leggyorsabban fogyasztó fűszer!

A borsikafű, más néven csombor a régi magyar konyha alapvető fűszere, diétázók is bátran használhatják!

Hogy miért is? Mert az erős feketeborsot lehet vele helyettesíteni, ráadásul csökkenti a bab, a káposzta, a borsó, a krumpli és a gomba felfújó hatását. Kiváló gyomorerősítő, elősegíti az emésztést. Ezért is szeretik a fogyni vágyók, ám vigyázni kell vele, az ételekbe csak az utolsó percben szabad hozzáadni, különben keserűvé teszi az ízét.

A friss, szétmorzsolt hajtások enyhítik a rovarcsípések okozta kellemetlen érzést, de emeli a vérnyomást is.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!