Gelato World Tour
Idén áprilisban Damniczki Balázs első helyezést ért el a Carpigiani cég által szervezett Gelato World Tour magyarországi versenyén. A zsűri a magyar versenyzők közül Damniczki Balázs fekete teás málnafagylaltját, valamint Somogyi Beáta Il mio Cioccolate kreációját ítélte a legjobbnak.
A Hungarian Challenge Budapesten, 2017. április 11-én került megrendezésre. A versenyre Magyarországon tevékenykedő fagylaltkészítők jelentkezhettek és a nyertes 2017. július 24-25 között az európai kontinensdöntőn, Bologna-ban küzd majd a továbbjutásért. Az Európai Döntő nyertese pedig a világ összes pontjáról érkező döntőssel a Grand Finale-ban méri össze tudását 2017. szeptember 8-10. között, Riminiben.
Damniczki Balázs Székesfehérvár után Budapestet is meghódította manufaktúrájávala, már egy éve kínálja minőségi fagylaltjait a nagyközönség számára a fővárosban. A tavaly májusban nyitott cukrászda kínálatában a megszokott és megszeretett fagylaltok mellett a 2017-es szezon újdonságai is megkóstolhatók. Az állandó kínálat 48 féle fagylaltból áll. A kínált fagylaltok összetétele folyamatosan változik, a szezonális alapanyagoknak és Damniczki Balázs soha nem nyugvó képzeletének köszönhetően újabb és újabb ízek, egyedi kreációk jelennek meg a pultban.
A szokatlan ízekre nyitottak olyan nem mindennapi fagylaltokat is kóstolhatnak, mint a kapros uborka, a szomolyai fekete cseresznye, a mentás zeller citrommal vagy – a Gelato World Tour magyarországi versenyén aranyérmet nyerő – feketeteás málna bergamottal és pisztáciával.
Hozzászólás zárolva.