Facebook hozzászólás
135

Gasztrorandevú

Második éve rendezik meg az UTAZÁS kiállítás kísérő rendezvényeként a Gasztrorandevút, március 18-20. között, a Hungexpo C pavilonjában.

Alapvetően a hideg- és melegkonyhai szakácsok, cukrászok, felszolgálók, mixerek és italkínáló pohárnokok (azaz sommelier-k), szakmai versenye, ám számos olyan – a nagyközönség számára is nyitott – eleme van, amelyen titkokat, fortélyokat leshetünk el a mesterektől, ötleteket, tippeket kaphatunk az otthoni főzéshez, a különböző alapanyagok felhasználási változatosságához, az italok kínálásához.

A kiállított versenymunkák sem csupán szemet gyönyörködtető látványt jelentenek, hanem további ötletek forrásul szolgálnak. Az asztalterítési verseny „eredményeit” pedig nem csak ünnepi alkalmakhoz használhatjuk fel, hanem megismerhetjük a terítékek elhelyezésének, az asztal dekorálásának klasszikus szabályait és legújabb trendjeit.

Lovas Katalin



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!