Hozzávalók:
- 60 dkg szilva
- 1 kígyóuborka
- 1/2 lila hagyma
- 3 ek. olívaolaj
- 1 ek. ecet (balzsam, málna, bor)
- 1 ek. reszelt gyömbér
- 1 tk. friss tárkony
- 1/2 tk. só
- fahéj
- őrölt szegfűszeg
Elkészítés:
Egy nagy tálban keverd össze az olívaolajat az ecettel, a gyömbérrel, a tárkonnyal és a sóval.
Az uborkát mosd meg, vágd vékony szeletekre és tedd bele a tálba. Add hozzá a szeletelt hagymát is és alaposan forgasd össze. A megmosott, feldarabolt szilvát szórd meg kevés fahéjjal és szegfűszeggel, majd grillezd meg és dobd a tálba. Keverd át alaposan és már eheted is.
Tipp: Próbáld ki úgy is, hogy az uborkát is meggrillezed!
Hozzászólás zárolva.