Facebook hozzászólás
384

Lakatos Márk ezt jól kifőzte!

Stílusos gasztronómia, káprázatos show, házias ízek– rendhagyó eseményen debütált Lakatos Márk bisztrója a budapesti Hold utcai piacon, ahol a kreatív és divatos koncepció klasszikus magyar fogásokkal találkozik.Az egész estés megnyitón a barátok és hírességek sem tudtak ellenállni a finomságoknak.

A stílusos életbe az öltözködés, a kultúra, a szórakozás és az utazás mellett a gasztronómia is belefér – vallja Lakatos Márk, aki saját „műhelyének” hivatalos megnyitóján mindezt életre is keltette. A stylist a tőle megszokott rendhagyó hangulattal és látványos meglepetésekkel készült az alkalomra, ahol az ételkülönlegességek mellett artisták, zenei fellépők és táncosok is színesítették a Hold utcai piaccsarnok miliőjét. A menüben olyan fogások kaptak helyet, amelyek a bisztró többi ételéhez hasonlóan izgalmas megoldásokkal ötvözik a tradicionális hazai ízeket és a kreatív újdonságokat, amelyeket a Márkhoz közel álló hírességek is első kézből tesztelhették.

Több barát is tesztelte Márk főztjét

„Örülök, hogy ennyien velünk ünnepeltek és belekóstoltak a műhely különlegességeibe” – kezdte Márk. A kolbászainkat mi magunk töltjük, így biztosan egészséges dolgok kerülnek bele. Evidens volt, hogy amit csak lehet, mi magunk készítsünk el a legnagyobb odafigyeléssel, egyéb adalékanyagok nélkül. A kenyeret vagy a főzelékekhez kínált párizsit nem mi állítjuk elő, viszont olyan hazai forrásokból szerezzük be, amelyek megbízhatóak és minőségiek” – folytatta a divatguru, aki a gasztronómiai trendeket követve gondolt a vegetáriánusokra és az ételérzékenyekre is.

Palvin Barbi sem maradt ki a kóstolásból


„Számomra nagyon fontos a zöldségkultúra, ami nem egyenlő a gyerekkori menzás főzelékélményekkel. Naponta változó kínálatunkban más és más főzeléket kóstolhatnak meg a vendégeink, olyanokat, amiket laktóz- és gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatnak.
– árulta el Márk, akinek a gasztronómia iránti szenvedélye nem új keletű, hiszen nagyszülei révén már egészen kisgyermek korában belecsöppent a vendéglátásba.

Gryllus Dorka sem maradt ki a jóból

„Nagyon jól éreztem magam az eseményen. A tradicionális magyar ételeket jobban preferálom, mint a modern konyhát. Igyekszem egészségesen étkezni a hétköznapokban, így különösen örülök neki, hogy a Lakatos Műhelyben a különleges ízek mellett a  gluténmentes kínálatra is nagy hangsúlyt fordítanak. Időnként persze én is bűnözöm, főleg, mivel édesanyám remek főztjének nehéz ellenállni. A töltött káposztája a kedvencem, nincs párja a világon” – mondta Radics Gigi.

Radics Gigi Márk töltött káposztájára esküszik

„Régóta barátok vagyunk Márkkal, így egyértelmű volt, hogy nem hagyom ki a megnyitót sem. Nagyon örülök, hogy sikerült ezt az álmát is valóra váltania. Bevallom, először kicsit megijedtem, hogy vegetáriánusként mit fogok enni egy főként kolbászos fogásokat készítő helyen, de itt a vegákról sem feledkeztek meg: egy isteni borsófőzeléket kóstolhattam meg, amit bátran ajánlok mindenkinek” – árulta el a Tiszta szívvel című film főszereplője, aki már gyerekkora óta húsmentesen él.

A Lakatos Műhely nyitóbulijára olyan további hírességek is kíváncsiak voltak, mint Palvin Barbara, Szabó Győző, Radics Gigi, Gryllus Dorka, Debreczeni Zita, Kiss Ramóna, Molnár Andi, Csonka András, Bernáth József, Wossala Rozina, Szegedi Kata, valamint Szécsi Böbe és Saci. (fotók:Lakatos Műhely)

Remek tippek Lakatos Márktól – hogyan mossunk?
Lakatos Márktól, Magyarország egyik legismertebb stylistjától most olyan hasznos dolgokat tudhatunk meg, amelyek bármikor jól jöhetnek, ha mosásról van szó!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Eljegyzési ajándékötletek a jegyespár hölgytagjának

Az eljegyzés egy életre szóló lépés, melynek során a páros megteszi az első lépést, hogy összekösse az életét. A…

Egy történet, amit érdemes megismeri a mózeskosárról

Első hallásra talán furcsának tűnhet, hogy miért nevezik így a babakocsi egyik részét. A titulus viszont egy nagyon…
1 / 3 454

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!