Facebook hozzászólás
263

Széll Tamás ismét a TV Paprikán

Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.

 

Széll Tamás Bocuse d'Or plakátja, Kép: bocusedor.com
Kép: bocusedor.com

Minden komoly próbatételnek vannak könnyebb és rázósabb szakaszai, a TV Paprika a Müllner & Kálmán Content Lab-bel közös produkciójában nyomon követte ezeket az időszakokat is. A verseny után Széll Tamás és Szabó Kevin Jókuti András vendégeiként megmutatják, hogyan lehet otthon is Bocuse d’Or alapanyagokkal, a verseny ihlette, ám mégis egyszerű fogásokat elkészíteni.

A négyrészes sorozatban megszólalnak a magyar Bocuse-csapat tagjai, szakmai tanácsadójuk, a három Michelin-csillagos Rasmus Kofoed, valamint Serge Vieira, az európai döntő zsűri tagja, Jerome Bocuse, a Bocuse d’Or elnöke és Joel Robuchon, a világ jelenleg legtöbb, mintegy harminc Michelin-csillaggal rendelkező séfje.

A Bocuse d’Or – Lyon premierjét április 22-én 11 órakor vetíti a TV Paprika. A további epizódok 23-án, illetve 29-én és 30-án ugyanebben az időpontban láthatók.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!