4 legjobb receptünk télire, amit most kell elkészítened
A tartósítás sokak számára ismeretlen terep, de érdemes megtanulni az alapokat, és összegyűjtött receptjeink, melyek télen bearanyozzák a napjainkat, egyáltalán nem bonyolultak. A legfontosabb, hogy jó alapanyagból dolgozzunk, és nagyon ügyeljünk a tisztaságra.
Az örmény eredetű zakuszka elkészítése családonként eltér, megmutatjuk, mi hogyan csináljuk. A képre kattintva elérhető a recept.
Savanyúságot bármikor vehetünk a piacon, de mennyivel jobb érzés a saját magunk által eltettet asztalra tenni! Az alábbi mennyiséggel még kis konyhákban is meg lehet birkózni, de persze többszörözni is lehet az adagot. Receptje a képre kattintva olvasható.
Még a lecsónál is jobb találmány ez a kész spagetti szósz, amit használhatunk tésztára, lasagnéhoz, húsgombóchoz, leveshez. Olyan sokoldalú, hogy már szinte gömb!
A klasszikus lecsó, ami sokszor húz ki minket a pácból téli estéken. Elég ráütni néhány tojást, vagy rizst, esetleg tarhonyát főzni mellé, mehet bele egy kis virsli, kolbász, és máris a mennyekben érezhetjük magunkat. Olvasd el, mi hogyan készítjük, kattints a képre!
Hozzászólás zárolva.