A pálinka a mi igazi szenvedélyünk
Évszázados hagyománya van hazánkban a pálinkafogyasztásnak, és a tradíciók mellett az aromás ital manapság divatossá is válik. A modern, tiszta, illatos párlatoknak helyük van egy baráti beszélgetésen éppúgy, mint bármilyen elegáns vacsoraasztalnál.
A gondos, áldozatos munkának hamarosan eredménye is lett. A Bestillo pálinkái már az első évben elnyerték a magyar Hundeszt verseny négy Champion-díját, öt arany-, három ezüst- és egy bronzérmét. A 2007-es gyenge gyümölcstermés miatt a nemzetközi Destillata versenyen csupán hét termékkel neveztek, de ezek közül a cég egyik újdonsága, a sárgamuskotály-seprőpárlat aranyérmet szerzett a több mint ezerötszáz nevezett ital között. Az idei Gyulai Pálinkaverseny sem okozott csalódást, a málna- és szilvapálinka 2008-ban Champion-díjas, kategóriájának legjobbja lett. A Bestillo szakemberei és főzőmestere, Czakó Gábor az alapízek minőségének fenntartása mellett folyamatosan kísérleteznek újabb gyümölcsökkel, idén már kóstolható a muskotályos szőlőpálinka, de a tervek között olyan, hazánkban vadon termő gyümölcsök felhasználása is szerepel, mint a madárberkenye vagy a som.
Elérhetőség
Bestillo Boldogkő-Fruit Kft.
3885 Boldogkőváralja, Béke u. 31.
Telefon/fax: 06 (46) 306-628
A cikk a Piac és Profit 2008. novemberi számának NHD rovatában jelent meg.
Hozzászólás zárolva.