Facebook hozzászólás
388

Baconos-kecskesajtos croissant

A bacon, kecskesajt és rukkola együtt igazi kulináris élmény, még akkor is, ha az egyszerűség kedvéért készen vásárolt tésztát használunk. Így villámgyors ez a recept!

Kép:Samsung Okos Sütő

Hozzávalók 12 darabhoz:

1 tasak leveles tészta
12 szelet bacon
10 dkg rukkola
10 dkg kecskesajt (fokhagymás)
1 tojás
2 kávéskanál tejföl

Elkészítése:

1. Lisztezett deszkán nyújtsuk ki vékonyra a tésztát, és melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra.

2. Vágjunk ki 12 db háromszöget. Fektessük őket egyenként a baconszeletekre, csúccsal előre. A tészta közepére tegyünk rukkolát és kecskesajtot, majd a csúcs irányába tekerjük fel.

3. Kenjük meg tejfölös tojással, hogy szép piros legyen, és süssük őket 25 percig.

Ha még pikánsabb végeredményre vágysz, kínálj hozzá egy kis lekvárt!

Forrás: Samsung Okos Sütő



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!