Citromfagyis pezsgősorbet kánikulai délutánokra
A jéghideg pezsgő önmagában is üdítő tud lenni, nem kell alkalmakra várni, hogy igyunk belőle egy pohárral! Ám még frissítőbb, ha egy picit megbolondítjuk, mint ahogyan ezt ez a recept is tanácsolja!
Hozzávalók
(személyenként)
● egy gombóc citromfagylalt
● 2 centiliter vodka
● körülbelül 1 deci száraz pezsgő
● friss mentalevél
Elkészítése
A citromfagylaltot keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a vodkát, az apróra vágott mentát, majd elkezdjük kevergetni, miközben a pezsgővel beállítjuk a krémszerű sűrűséget. Hosszú, vékony pohárba öntjük, friss mentával és gyümölcsökkel díszítjük.
● További Életforma-receptek itt!
● Azt, hogy a sorbetet sűrű italnak vagy lazább fagylaltfélének tekintjük-e, nem változtat azon, hogy ha egy szép kehelyben vagy pohárban kínáljuk, az még teljesebbé teszi az élvezetet. Ez a masszívabb kehely a forma és funkció optimális elegyét adja.
Persze sok másféle formájú és stílusú pohár is szóba jöhet. Az Életforma Shopban biztosan találsz kedvedre valót!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.