Csirkemájkrém
A változatosság gyönyörködtet, ha nincs időnk bonyolult vacsorával előállni, készítsünk gyorsan egy csirkemájkrémet. Egy kis pirítós, némi zöldség, és lehet tálalni!
Hozzávalók:
500 gramm csirkemáj
1 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
6 levél bazsalikom
50 gramm vaj
1 evőkanál kristálycukor
2 kiskanál só
csipet bors
Elkészítés:
2 evőkanál olajon a máj mindkét oldalán sütjük, hogy megbarnuljon, majd hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát. Pár perc alatt összesütjük, majd turmixgépbe öntjük az egészet. Hozzáadjuk a felkockázott vajat, sót, borsot, cukrot, és az apróra vágott bazsalikomot.
Pirítóssal és zöldségekkel a legjobb vacsora.
Hozzászólás zárolva.