Facebook hozzászólás
847

Cukkini tócsni – a vasárnapi meglepetés

A tócsni eredetileg reszelt nyers krumplival és liszttel készül, igazi zsírban, vagy olajban sült nemzetközi népi étel. Ebben a változatban lecseréltük a burgonyát cukkinira. Tejföllel isteni!

Kép: andio.hu

 Hozzávalók:

  • 2 db közepes nagyságú cukkini
  • 1 tojás
  • 1 fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors
  • liszt
  • kókuszzsír

Elkészítés:
A cukkiniket szálasra lereszeled, kicsit megsózod, majd 5 percig állni hagyod, aztán kinyomkodod a levét. Hozzáadod a tojást, belereszeled a hagymát, az egy  gerezd fokhagymát,majd  borsozod, és hozzáadsz annyi (rizs, szezám)lisztet, hogy sűrűbb masszát kapj. Kanállal forró kókuszzsírba (vagy olajba )szaggatod, (kicsit a kanállal ellapítod) és kisütöd. (Forrás. andio.hu)



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!