Facebook hozzászólás
708

Diós gesztenyerolád sütés nélkül – jobb, mint a püré

Minden készen kapható hozzá, nem kell vele vesződni, mégis más, mint a hagyományosan tálalt gesztenyepüré. A legnagyobb előnye, hogy gyorsan, sütés nélkül készül, és szinte ugyanannyi idő alatt el is fogy. Szeretni fogjátok!

14088948_1337251092969034_1670972302_nHozzávalók:

50 deka gesztenyepüré
25 deka vaj
3 kanál rum
6 kanál cukor
10 deka csoki
10 deka darált dió
2,5 dl. tejszín

Elkészítés:
A gesztenyepürét vajjal, cukorral, rummal habosítjuk, majd a masszát ketté osztjuk Az egyikbe a darált diót,  míg a másikba a reszelt csokit keverjük. Az alufóliát megszórjuk porcukorral és darált dióval, majd rátesszük a téglalap alakúra sodort csokis masszát és arra a hasonlóra sodort diósat. Feltekerjük, a tetejére pedig tejszínt teszünk.

Ha már ősz, és gesztenye, akkor jöhet egy isteni muffin recept is!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Rehabilitáció és egészségmegőrzés Hévízen

A kor előrehaladtával jelentkező mozgásszervi problémák az életminőség jelentős romlását okozhatják, különösen, ha…

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…
1 / 3 462

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!