Egészséges magos stangli
Kellene még valami jó kis vendégváró a bulira? Ez a ropogtatni való kifejezetten egészséges és még jól is mutat! Mindenki imádni fogja!
Hozzávalók
● 20 deka teljes kiőrlésű búzaliszt
● 25 deka túró
● 5 deka kókuszzsír
● 2 tojás
● só ízlés szerit
● 2 fokhagymagerezd
● szezámmag, mák ízlés szerit
Elkészítése
Egynemű tésztává gyúrjuk a lisztet, a túrót, a kókuszzsírt és az egyik tojást, kevés sóval, valamint az összenyomott fokhagymagerezdekkel ízesítjük, a lisztezett deszkán 1 centi vastagságúra nyújtjuk, majd az egészet lekenjük a másik tojással. A tetejére ízlés szerint szórunk szezámmagot, mákot. Nagyjából 1 centi szélességű csíkokat vágunk, és 180 fokra előmelegített sütőben 15–20 perc alatt aranybarnára sütjük.(Forrás: www.endokrinkozpont.hu)
● A sajtos stangli nem igazán tartozik a bonyolult dolgok közé, de persze elkészíteni és megsütni is némi odafigyelést és tudást is igényel. Amit6 viszont mindenképpen érdemes figyelembe venni, hogy az embernek mindig jól jön akár egy friss deszka is, hiszen ilyesmire mindig jó egy-egy újabb darab. Úgyhogy most egy egyszerű fa vágódeszkát ajánlunk!
● További Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.