Egyéjszakás rozmaringos-csirkés tészta
Mondhatjuk egyéjszakásnak, de hívhatjuk 2-szer tízperces vacsorának is. Előző este előkészítjük a húsos hozzávalókat, másnap pedig kicsit átpirítjuk, amíg a tésztát kifőzzük hozzá. Egyszerű és gyors ebéd vagy vacsora lehet belőle!

Hozzávalók:
50 deka tetszőleges tészta
30 deka pulyka v csirkemell
1 kanál olíva olaj
só, bors, rozmaring
1 citrom leve
2 dl főzőtejszín
Elkészítés:
Előző este a csirke vagy pulykamellet felkockázzuk kisebb darabokra, sózzuk,borsozzuk, olíva olajjal és az 1 citrom levével meglocsoljuk . Hűtőbe tesszük pihenni és összeérni egy éjszakára. Másnap egy kis olajon megpirítjuk a húst, felöntjük főzőtejszínnel, megszórjuk rozmaring levéllel és a kifőtt tésztát ráöntjük. Ízlés szerint parmezánnal v. reszelt sajttal megszórjuk.
A tésztaimádóknak ajánljuk még ezt a nagyon különleges mesebeli tésztasalátát is!
Hozzászólás zárolva.