Facebook hozzászólás
530

Farsangi koktéltipp – hogy Téged csodáljanak

Ha szeretnéd idén megújítani a farsangi italválasztékot, érdemes bevetni a mixereknél már jól bevált, kreatív trükköket. Bokor Norbert, a NaturMed Hotel Carbona vezető bártendere tippekkel és receptekkel segít abban, hogy miként készítsünk egyszerű, mégis szemrevaló és egészséges koktélokat. Rajta, vágj bele!

Ferdén szeletelt alma, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Unalmasak már a hagyományos koktélpoharak? Próbáljunk ki kreatív megoldásokat: a befőttesüvegtől a gyümölcsig bármi szóba jöhet! Télen sem kell nagyon keresgélni.Vegyünk például egy nagyobb almát. Vágjuk le a tetejét, majd a vegyük ki a húsát, és már kész is a koktélszervírozáshoz!

Pálinkás gyümölcskoktél almában tálalva:

Egészen káprázatos lesz! Biztos, hogy Te leszel a farsang királynője!

Fűszeres, forró almaital
Imádom a fűszeres, gyömbéres sütiket és italokat. Ilyenkor a kávémat, vagy például egy gyümölcslevet is téliesítek. Ez az ital egyébként a legjobb módja az almás pite készítésekor keletkező frissen kinyomkodott almalé felhasználásának, nem mintha gond lenne frissen meginni, mindig kétszeres túljelentkezés van rá.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!