Facebook hozzászólás
185

Fehér-zöld rizses (olasz recept)

Hétvégére valami bőséges, háromfogásos ebédet tálalunk fel többnyire, ha időnk engedi. Estére ilyenkor elég valami könnyű vacsora. Íme.

Hozzávalók: (4 személyre)

350 gr rizs

500 gr tök

250 gr Mozarella sajt

2 evőkanál olíva olaj

4 evőkanál reszelt parmezán sajt

só, friss bazsalikom

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a tököt, és vágjuk vékony szeletekre. Tegyük egy serpenyőbe, adjunk hozzá egy evőkanál vizet, s főzzük meg. (semmi mást ne adjunk hozzá!) Főzzük meg a rizst, szeleteljük fel a mozarellát.  Tegyük egy tálba a rizst, adjuk hozzá a tököt, majd a mozarellát, ami megolvad a meleg rizstől és töktől. Sózzuk meg, öntsük le az olíva olajjal, szórjuk meg a parmezán sajttal és a friss bazsalikommal. Máris tálalhatjuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!