Facebook hozzászólás
595

Forró csokoládé

Víz és csokoládé, ez a kulcs a téli élvezetekhez. Egy forró csoki mindig jó kedvre derít, megvígasztal, energiával tölt fel, na és persze fel is melegít. Miért tagadnád meg magadtól?

Forró csokoládé, Kép: receptguru.cafeblog.hu
Kép: receptguru.cafeblog.hu

Hozzávalók 2 adaghoz:

20 g cukormentes, magas kakaótartalmú csokoládé (kb. 60 %)

2 dl víz

ízlés szerint tejszínhab

Elkészítése:

A vizet felforralom, majd beletördelem a csokit, és addig kevergetem, amíg teljesen fel nem olvad. Pohárba töltöm, aki kér, ilyenkor tehet rá tejszínhabot, vagy csorgathat bele egy kevés tejszínt.

 

Csokoládéhab, Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com
Kép: ahogyeszikugypuffad.blogspot.com

 

 

 

Van az úgy, hogy az ember azonnal édességre vágyik, és szinte mindegy, mit kap a keze közé, csak édes legyen. Na, ez a csokoládéhab nem az a kategória. Ezt lassan, élvezettel kell eszegetni, kis kanalanként a szájba téve, minél lassabban, hogy jó sokáig tartson. Ha egyszer kipróbálod – és miért is ne tennéd? -, mindig fogsz otthon tartani csokoládét és tejsReceptért kattints a képre!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!