Facebook hozzászólás
1 430

Gesztenyekocka – a sütés nélküli desszert

Az ünnepi édességek között is jól mutat, de a hétköznapok kedvenc desszertje is lehet ez a sütés nélküli gesztenyés finomság. A hagyományos püré helyett ajánljuk.

15239281_1432562586771217_1578473248_nHozzávalók:
60 deka gesztenyepüré
10 deka vaj

krém
3 tojás
12 deka porcukor
15 deka csoki
15 deka vaj
1 kanál rum
főző csoki

Elkészítés:

A gesztenyét eldolgozzuk a puha vajjal, majd két részre osztjuk a masszát. Az egyik felét kb 1 cm vastagon elnyújtjuk a tálcán.
A krém hozzávalóit vízgőz fölött megfőzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a gesztenye másik felét és a rumot.
Rákenjük a kinyújtott gesztenyelapra, majd olvasztott főzőcsokival leöntjük. Hidegen szeleteljük.

Szívküldi diós gesztenyetorta – sütés nélkül
Időtakarékos megoldást kínálunk a mai nagy napra, hogy több jusson az élvezetekre. Ez a gesztenyetorta nagyon egyszerű és sütés nélküli desszert a mai gyertyafényes vacsora mellé. A kalóriákkal most ne törődj!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!