Grillezett zöldségek kecskesajttal
Könnyű, finom és biztosan egészséges, mert sok-sok zöldségből készül. Éppen ezért biztosan nem hizlal. Sőt…
Hozzávalók
20 deka cukkini
20 deka padlizsán
10 deka gomba
10 deka olajos articsóka
40 deka félkemény kecskesajt
1,5 deci olívaolaj
2 deka capribogyó
1 csokor citromfű
tengeri só, tört bors
Elkészítése
A padlizsánt és a cukkinit egycentis szeletekben, a gombát és az articsókát egészben, oldalanként 2-2 percig pici olajjal grillezzük, vagy forró serpenyőben pirítjuk. A kecskesajtot is egy centi vastagra vágva, lehetőleg teflonserpenyőben mindkét oldalán pirosra sütjük, majd a zöldségek tetejére tálaljuk. A maradék olajat elkeverjük a fűszerekkel, és a sajtos zöldségekre locsoljuk. Azonnal tálaljuk.
Hozzászólás zárolva.