Facebook hozzászólás
944

A variációk száma végtelen

Ha ma nemzeti színű ételre vágynátok

Adunk egy-két inspiráló tippet, ha esetleg ma, nemzeti ünnepünk napján trikolór ételt fogyasztanátok.

Paradicsomos zöldbab saláta

Megpároljuk a zöldbabot, megfelezzük a koktélparadicsomokat, összekeverjük, majd pirított szezámmaggal megszórjuk. Ízlés szerinti öntettel tálaljuk, például mézes-mustáros szósszal. Önmagában, de húsok mellé is remek.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

 

Tavaszi saláta

Felkarikázott retket és újhagymát egy tálba halmozunk, esetleg főtt tojást kockázunk rá, sózzuk, borsozzuk, majd 2 dl tejföllel nyakon öntjük.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos

 

Trikolór rizses köret

Hogy ne mindig szimpla rizst tálaljunk, dobjuk fel zöldbabbal (brokkolival, borsóval), sárgarépával, paradicsommal, s szórjuk meg petrezselyemmel.

Fotó: Depositphotos
Fotó: Depositphotos




Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!