Facebook hozzászólás
535

Háromszínű kuszkusz saláta

Ha van otthon kuszkusz, nagy baj már nem lehet. Mindegy, hogy hús mellé köretnek eszed, vagy egy színpompás salátát dobsz össze belőle, percek alatt elkészülsz, és biztos, hogy jót eszel.

Háromszínű kuszkusz saláta, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz
25 dkg koktél paradicsom
2 avokádó
15 dkg mozzarella
egy maréknyi bébispenót vagy rukkola

Öntet:
1 evőkanál pesto
1 teáskanál citrolé
3 teáskanál olívaolaj

Elkészítés:
Forrázuk le a kuszkuszt 3 dl forrásban lévő vízzel, takarjuk le, tegyük félre öt percre. Keverjük össze a dresszing hozzávalóit, öntsük a megpuhult kuszkuszra, keverjük össze. Adjuk hozzá a félbe vágott paradicsomokat, avokádó szeleteket és a mozzarellát. Végül keverjük bele a spenót vagy rukkola leveleket.

Lamington, az ausztrál kókuszkocka
A sütemény névadója Lord Lamington, aki Queensland (Ausztrália) kormányzója volt valamikor a messze régmúltban. A sütemény az ausztrálok kedvenc sütije, őszintén szólva egészen pontosan értem, miért. Az alábbi recept autentikus, Queenslandben élő ismerősömtől kaptam, arrafelé így készítik.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!