Facebook hozzászólás
315

Hideg citromos avokádó-krémleves

Az avokádó tele van vitaminnal, az egyik legegészségesebb gyümölcs. Bár magában, nyersen is isteni, ez a leves egészen különlegessé varázsolja. Igazi ünnepi fogás – meleg napokra.

Kép: Életforma archív


Hozzávalók

3 érett avokádó
4 deci húsleves
1 deci száraz fehérbor
2 deci tejszín
1 evőkanál olívaolaj
● 1 citrom leve
só, őrölt bors


Elkészítése

Az avokádók belsejét kikaparjuk, és a citromlével, sóval, törött borssal összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a bort, az olívaolajat és a húslevest, valamint a tejszín felét, és újra összedolgozzuk. Lehűtjük, majd tálaláskor a maradék tejszínből vert kemény habgombócokkal és pirított sajtos bagettel tálaljuk.

Életforma-tippek

A tálalás mindig fontos, jobb lesz az ember étvágya, ha nemcsak finom, hanem szép is, amit elé tesznek. Ehhez a különleges zöld színű leveshez nagyon passzol az üvegtányér (még ha el is tér a készletünk többi darabjától), ráadásul 3 darab csak 490 forintba kerül!

Az Életforma Shopban többféle jópofa tányért találsz még fából és kerámiából is.

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!

 


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!