Insalata Caprese
Készítem mindig, amikor rossz kedvem van, jó kedvem van, van itthon friss bazsalikom, amikor gyorsan, JÓT akarok enni, valamint folyton és folyvást, mert a caprese az egyik kedvenc ételem.
Hozzávalók:
mozzarella sajt, legjobb, ha bivaly mozzarellát kapunk
piros, érett paradicsom
friss bazsalikom
extra szűz olívaolaj
balzsamecet (nem kötelező, én szeretem, ha van)
só
frissen őrölt bors
pár csepp fehér balzsamecet (elhagyható, vagy sötét balzsamecet is jó)
Elkészítés:
Dolgunk egyszerű, mint egy pofon: felkarikázzuk a sajtot és a paradicsomot, felváltva, csinosan tálra rendezzük, meglocsoljuk olívaolajjal, balzsamecettel, sózzuk, tekerünk rá borsot, rátépkedjük a bazsalikomot és friss, langyos pirítóssal fogyasztjuk.
Hozzászólás zárolva.