Jaj, de jó ez a habos, sütés nélküli almás!
Igazi hétvégi habos-almás csodát készítettünk,és még a sütőt sem kellett hozzá bekapcsolni. Mindössze fél óra alatt elkészül, de 5 perc alatt elfogy! Isteni finom!
Hozzávalók:
1 kg alma
6 deci víz
20 deka cukor,
2 csomag vaníliás pudingpor
1/2 kiskanál fahéj,
4o deka háztartási keksz
250 ml tejszín
kakaó v csokireszelék a tetejére
Az almát megpucoljuk, a magházakat kivágjuk, a gyümölcsöt felszeleteljük, (mintha kompótot akarnánk készíteni belőle) és megfőzzük cukorral a 6 deci vízben (1o perc főzés elég) A pudingokat pár kanál vízzel kikeverjük és hozzáadjuk a megpuhult almához és együtt főzzük még kb 15 percig, amíg össze nem áll a massza.
Hozzászólás zárolva.