Facebook hozzászólás
526

Joghurtos uborkaturmix

A nyári hőségben íme egy előételként, leves helyett kínálható egyszerű, hűsítő recept.

Hozzávalók: (4 személyre)

6 doboz natúr joghurt

60 dkg kígyó uborka

kis fej vöröshagyma (vagy új hagyma)

1 fej fokhagyma

só, fehér bors, citromlé, friss kapor

Elkészítés:

A hozzávalókat megtisztítjuk, a hagymát, fokhagymát felvágjuk, az uborkát felkarikázzuk, és az összes hozzávalót a joghurttal betesszük a turmixgépbe, vagy egy nagy tálba, ha botturmix gépünk van. Az egészet összeturmixoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal, citromlével, kaporral – ízlés szerint.

Hosszú üvegpohárba töltjük, szélét uborka karikával díszíthetjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!