Facebook hozzászólás
261

Kocsonya

Hozzávalók: 1 db sertéscsülök, 2 db köröm, fekete bors, só, hagyma, fokhagyma, petrezselyem, sárgarépa, főtt tojás.

Elkészítése:

A húst megmossuk, feltesszük főni annyi vízzel, hogy jól ellepje, sózzuk, fűszerezzük. Kb. egy óra múlva hozzáadjuk a zöldséget, és addig főzzük nagyon lassan, amíg a hús el nem válik a csonttól, akkor kivesszük és szétadagoljuk a tálakba. A levet lehűtjük, hogy leszedhessük róla a zsírt, utána rászűrjük a húsra. A hús mellé tehetünk sárgarépát, gyökeret, karikára vágott főtt tojást. Ha nem mindenki szereti a fokhagymát, akkor ne főzzük együtt a hússal, hanem csak a tányérba reszeljünk kinek-kinek egy gerezdet. A kocsonyát főzhetjük zöldség nélkül is. (kop)



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!