Krumplilepény kukoricával
A burgonya mindig jó választás, ha egyszerű, gyors vacsora ötletre van szükségünk. Szinte mindig van otthon – és legyen is! -, és ezerféle módon variálhatjuk.
Hozzávalók egy személyre:
2 kis krumpli
2 evőkanál kukoricakonzerv
1 kicsi tojás
1 evőkanál zabkorpa
petrezselyemzöld
só, bors
Elkészítés:
A krumplit apró kockákra vágva sós vízben megfőzöm, néhány perc alatt elkészül. Villával összetöröm, hozzáadom a többi hozzávalót, és pogácsákra porciózva kevés olajon pirosra sütöm. (Minimális olajat öntöttem a serpenyőbe, beletettem egy fánkszaggatót, belekanalaztam a masszát, jól összetömörítettem, így szép szabályos lesz.) Pofonegyszerű recept, és állíthatom, hogy igen ízletes.
Hozzászólás zárolva.