Facebook hozzászólás
8 796

Kukoricapehelyben hempergetett hekk

Ha hekk, akkor Balaton vagy legalábbis vízpart! De hogy ne kelljen sorba állni a finom halas falatokért, akár otthon is elkészíthetjük, ráadásul egész különleges panírozással. Lehet, hogy ezek után majd a szomszédok állnak sorba?

hekk
Igazán különleges bundát kapott

Hozzávalók:

80 deka  hekk filé
ételkeményítő
cornflakes,(kukoricapehely)
só,
olaj
2 narancs
petrezselyemzöld

Elkészítés:

A 2 kanál ételkeményítőt kevés víz hozzáadásával joghurt állagúra keverjük. Külön edényben a kukoricapelyhet összetörjük. A halat befűszerezzük, majd a pelyhes masszában megforgatjuk, „bepanírozzuk”. Forró, bő olajban aranysárgára sütjük, és narancskarikákkal tálaljuk.

Fektettünk mi már sült halszeleteket pikáns zöldségágyra is! Itt a recept emlékeztetőül!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!