Kukoricás, zöldborsós csirke kókusztejben
Az ilyen típusú étel igazi gyors étel lehet a repertoárunkban, tekintve, hogy 25 percnél több egyáltalán nem szükséges az elkészítéséhez. Semmilyen extra alapanyagot nem tartalmaz, ámde finom és tápláló.
Hozzávalók:
50 dkg csirkemell 2×2 cm-es kockákra vágva
1 doboz kukoricakonzerv
20 dkg zöldborsó
2 csokor petrezselyem
1 kis doboz kókusztej
1 dl tejszín
só
bors
olívaolaj
Elkészítés:
A csirkekockákat az olajon megpirítottam, sóztam, borsoztam. Egy külön edényben puhára főztem a zöldborsót. Leszűrtem, félretettem. Időközben a húshoz adtam a kukoricát, majd beleöntöttem a kókusztejet és a tejszínt. Puhára főztem az egészet, legutoljára hozzáadtam a zöldborsót és a petrezselyemzöldet is. Rizzsel tálaltam.
Hozzászólás zárolva.