Facebook hozzászólás
708

Mákos-fehércsokis almatorta a Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny győztese

A Magyarország Cukormentes Tortája háziverseny döntősei Budapesten, a Zsolnay Kávéházban mutatták be alkotásaikat. A legnépszerűbb alapanyag idén a málna, a mák, a szilva, a kávé és a pisztácia voltak, de olyan különleges alkotóelemek felhasználására is vállalkoztak a hobbicukrászok, mint a hibiszkusz, a cékla, a kecskesajt és a bab.

A Magyarország Cukormentes Tortája programot az Egy Csepp Figyelem Alapítvány azért hozta létre, hogy alternatívát nyújtson az édességek kedvelőinek. A profi cukrászok versenyében az idei győztes a tápiószecsői Hisztéria Cukrászda cukrászmestere, Füredi Krisztián hozzáadott cukor nélkül készült alkotása, a Beszterce rózsája elnevezésű torta lett. Ezekről a tortákról itt írtunk már:

2021-ben a Napraforgó lett Magyarország tortája!

Ezt is olvasd el:

Az ország tortájának története





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!