Málnás vaníliapuding – amitől még a hétfő is szebb lesz!
Még a legegyszerűbb pudingot is feldobhatjuk egy kis rafinériával, amitől nem csak a desszert lesz mutatósabb, de a napunk is színesebb. Ehhez most a málnát hívtuk segítségül.
Hozzávalók:
5 deci tej
1 deci főzőtejszín
8 deka cukor
1 vaníliás puding
1 tojás
1 csomag vaníliás cukor –
25 deka málna
Elkészítés:
Egy deci tejjel hidegen összekeverem a tojást, a pudingport és a vaníliás cukrot. A többi tejet felforralni a tejszínnel, a cukorral és szép lassan adagolva, lassú tűzön belefőzzük a pudingos tojást. Amikor elkészült, lehűtjük.
A málnát villával összetörjük (pár szem kivételével, amit a díszítésre használunk) és a képen látható módon rétegezzük.
Ezt a villámgyors desszertet is készíthetjük málnával! Jobban hűsít, mint a fagyi!
Hozzászólás zárolva.