Mézes gyümölcskehely – a forró napokra
Egy jól lehűtött gyümölcsökkel teli kehely nem csak a szemnek üdítő látvány, de a benne lévő színes kavalkád az ízlelőbimbók kedvence is lehet. Igazi frissítő a forró nyári napokon.
Hozzávalók:
- 2 banán
- 4-5 földi eper
- 1 körte
- 1 alma bármilyen idénygyümölcs
- 2 narancs ( 1-narancslé, 1 felkockázott )
- 1 citrom leve
- 1 evőkanál méz (folyós)
- 1 vaníliás cukor
Elkészítés:A jól lehűtött gyümölcsöket formásan feldaraboljuk. A vaníliás cukrot feloldjuk a narancs és citrom együttes levében, és ráöntjük a gyümölcsökre. Lehűtjük, majd fogyasztás előtt a tetejére csorgatjuk a tetszőlegesen választott mézet.
Hozzászólás zárolva.