Narancsba töltött tonhal – egy üdítő reggeli
Ennél egészségesebb reggelit nehéz lenne kitalálni. Együtt van minden, ami egy napot beindíthat: hal, zöldség, gyümölcslé. A látványa pedig egyszerűen lenyűgöző.
Hozzávalók:
- 4 nagyobb narancs
- 260 g tonhal konzerv
- 200 g borsó konzerv
- 100 g ecetes uborka
- kakukkfű
- bazsalikom
- só
- 200 g növényi sajt
- 50 ml ketchup
Elkészítés:
A narancs kalapját levágjuk, kiszedjük belőle a húsát és megfordítjuk, hogy a benne maradt lé is kicsöpögjön. A tonhalat összekeverjük a hozzávalókkal, és megtöltjük vele a narancsok belsejét. A narancs húsát turmixoljuk és pohárba töltjük. Nagyon finom hétvégi reggeli.
A tonhalat egyszer már „ráfektettük” egy főtt krumpli ágyra is! Emlékszel a receptre?
Hozzászólás zárolva.