Facebook hozzászólás
137

Póréhagymás csirke

A hagymát sokféle módon párosíthatjuk a húsokkal, ez a recept egy különleges módszert mutat be. A póréval töltött csirkemell gyors és tápláló vacsora lehet, beküldője szerint sok férfi szívet megdobogtat. Érdemes hát kipróbálni!

Hozzávalók:

személyenként egy csirkemell

csirkemellenként egy szál póréhagyma

bacon

só, bors

Nagyon egyszerű elkészíteni: a csirkemelleket csontozzunk ki, szúrjuk fel és egy-egy szép szál póréhagymát toljunk bele. Sózzuk, borsozzuk be a húst, majd tekerjük be vékonyra szeletelt szalonnával (15-20 dkg) és olajozott tepsin süssük meg 220 fokra előmelegített sütőben nagyjából 30 perc alatt.
Burgonyapürével vagy krokettel tálaljuk.
 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!