Facebook hozzászólás
1 129

Sajtos bundában sült fekete retek

A fekete retek rendkívül jó hatással van az egészségünkre, elsősorban az emésztésre, illetve a májra. Törekedjünk rá, hogy lehetőleg jelentős mennyiséget együnk belőle. Nemcsak reszelve, mézzel fogyasztható, hanem főételként is.

Sajtos bundában sült fekete retek, Kép: Hajós Ágnes
Kép: Hajós Ágnes

Hozzávalók:
20 dkg fekete retek
3 db tojás
2 ek tejföl
2 dl tej
1 kávéskanál ételízesitő
2 ek olaj
10 dkg sajt

Elkészítése:
A retkeket meghámozzuk és felszeleteljük. A tojásokat felverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a tejet, ízlés szerint ételízesítőt és a reszelt sajt felét, majd alaposan összekeverjük, és beleforgatjuk a szeletelt retket.
Olajjal kikent, kisebb tepsibe tesszük a retkeket, majd a maradék reszelt sajtot elosztjuk a tetején. Fóliával letakarva kb. 15 percig sütjük, majd a fólia eltávolítása után még pár percig.

Finom vitaminsaláta fekete retekkel
Egészséges recept remek, hasznos és finom tápanyagokkal! Diétázóknak különösen ajánlott, hiszen remekül laktat a sok rostnak és a hasznos zsírsavaknak köszönhetően!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!