Facebook hozzászólás
282

Spagetti rukkolával és kecskesajttal, pármaisonka-csíkokkal

Attól, hogy valami finom, még nem kell bonyolultnak lennie! Ha jók az alapanyagok, tulajdonképpen nincs más dolgunk, mint „összeadni őket. Ahogyan azt ez a recept is mutatja.

Kép: Pixabay

a
Hozzávalók

fél kiló olasz spagetti
fél deci extra szűz olívaolaj
10 deka rukkola
15 deka kecskesajt
15 deka pármai sonka
5 deka napon szárított paradicsom olajban
1 gerezd fokhagyma

Elkészítése
Az „al dente”-re főzött spagettit átforgatjuk az olívaolajon megpirított fokhagymaszeletekkel, belekeverjük a szárított paradicsomot, a ruccolát, tányérra halmozzuk, megszórjuk a reszelt kecskesajttal és a csíkokra vágott pármai sonkával. Friss koktélparadicsommal díszítjük.

Életforma-tipp
Ehhez a recepthez tésztafőző lábast vásárolhat
az Életforma Shopban!

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
a

A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!