Facebook hozzászólás
3 634

Sült kecskecomb

A kecskehús finom, egészséges, bár igaz, hogy nem könnyű hozzájutni. Ha mégis sikerül, próbáljátok ki ezt a receptet, biztosan ízleni fog.

Sült kecskecomb, Kép: Kandikó Judit
Kép: Kandikó Judit

Hozzávalók:

1 kecskecomb

bors
fokhagyma
tárkony

Ekészítés:

A kecskecombot bedörzsöljük sóval és fokhagymával. Kb. 3 dl langyos vízbe teszünk ízlés szerint borsot, tárkonyt, fokhagymát. A combot elhelyezzük egy megfelelő méretű sütőedénybe, majd a fűszeres vizet rá, illetve aláöntjük. Fóliával letakarjuk, majd 180 fokos sütőben körülbelül 60 percet sütjük, majd fólia nélkül 30 perc alatt megpirítjuk.Krumplipürével, uborkasalátával fogyasztjuk.

Gyorsan fogyó pogácsa
Semmilyen különleges elkészítési módot nem igényel a család kedvenc pogácsája, nem kell élesztőt futtatni, nem kell hajtogatni, csak összegyúrni és kisütni.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!