Tepsis karfiol sajttal, sonkával és paradicsommal
A tepsis ételekben az a jó, hogy végtelenül egyszerűek, ugyanakkor a végeredmény olyan mutatós, hogy akár vendégek elé is tehetjük. Ez a recept friss zöldségekkel, könnyű sajttal igen finom vacsora.
Hozzávalók
● 1 kiló karfiol
● 20 deka sonka (lehet főtt füstölt sertéstarja is)
● 20 deka mozzarella
● 20 deka paradicsom
● fél citrom leve
● 5 deka vaj
● só ízlés szerint
Elkészítése
A karfiolrózsákat citromos-sós vízben előfőzzük, majd egy kivajazott tűzálló tálba lerakjuk a felét. A sonkát (tarját) apróra vágjuk, a sajtot felkockázzuk, majd a sonkát és a sajt felét rászórjuk a karfiol tetejére. Erre rátesszük a maradék karfiolt, beborítjuk paradicsomszeletekkel, megszórjuk a maradék sajttal, és forró sütőben pirosra sütjük.
● Ennek a receptnek az elkészítéséhez biztosan kell egy tepsi és egy lábas.
Az Életforma Shopban ezeken kívül még számos más akciós akciós terméket találsz. Az akció szeptember 4-éig, illetve a készlet erejéig tart.
● További Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.