Töltött csirke párolt zöldséggel
A csirkehús mindig, minden alkalomra jó választás, ünnepi fogásnak éppúgy, mint egy ilyen egyszerű, gyorsan elkészíthető hétköznapi étkezésre.
Hozzávalók:
2 db csirkemell filé
1 csomag snidling
8 db Medve sajt
friss bazsalikom
só
fehér bors
30 dkg szeletelt bacon
a körethez különféle zöldségek, amiket szeretünk
Elkészítés:
A csirkemell filéket úgy vágjuk keresztben félbe, hogy kiterítve kéttenyérnyi húsdarabokat kapjunk. Kicsit ki is klopfolhatjuk. A sajtokat villával összenyomjuk, belekeverjük az apróra vágott snidlinget és bazsalikomot. Sózzuk, borsozzuk. Kenjük meg a sajtos töltelékkel a hússzeleteket, göngyöljük fel, majd mindegyiket burkoljuk be szalonna szeletekbe. A csomagokat helyezzük vékonyan kiolajozott sütőlapra, és 180 fokon 40-45 perc alatt süssük puhára. A körethez való zöldségeket kevés olajon puhára pároljuk, sózzuk, borsozzuk.
Hozzászólás zárolva.