Facebook hozzászólás
3 143

Zabkorpás császármorzsa, cukormentes lekvárral

Aki a császármorzsát szereti, rossz ember nem lehet. De mi van akkor, ha éppen diétázik, cukormentesen ékezik? Nos, akkor nekik találtuk ki ezt a zabkorpás változatot, cukor nélküli lekvárral.

Kép:dietaenigyszeretlek-hu.webnode.hu

Hozzávalók(2 személyre)

  • 1 tojás
  • 1 dl tej
  • édesítő ízlés szerint
  • zabkorpa
  • 1 csipet só
  • 1 citrom reszelt héja
  • 2 evőkanál kókuszolaj

Elkészítés:
Egy egész tojást elkeverünk 1 dl tejjel, az édesítővel és sóval, a reszelt citrom héjával. Annyi zabkorpát teszünk hozzá, hogy palacsintatészta sűrűségűvé váljon. Körülbelül 1 órán át szobahőmérsékleten állni hagyjuk, majd egy serpenyőben az olajat megmelegítjük, és ráöntjük a keveréket. Időnként megkeverjük, amíg morzsákra esik szét. (Forrás. dietaenigyszeretlek-hu.webnode.hu)



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!