Facebook hozzászólás

1 millió liter zöld trutyi a világsztárokra

Rövidesen kiderül, idén ki fürödhet meg a zöld trutyiban a Nickelodeon világhírű díjkiosztóján. A Kids’ Choice Awards majd három évtizede töretlen népszerűséggel hódít, és nézettségi rekordokat dönt, az 1987-es indulás óta gyermekek milliói várják évről évre, ki kapja meg a gála jellegzetes trófeáját. 28 év alatt több mint 400 narancssárga léghajót osztottak ki a legnagyobb világsztároknak, akik ragacsos, neonzöld löttyben úszva ünnepelhetik a sikert.

A Kids’ Choice Awards a világ leglazább díjátadó gálája, ahol dicsőség elúszni. A színpadon a legdögösebb színésznők és a legsármosabb énekesek sem lepődnek meg, ha az elismerést jelentő narancssárga léghajót furcsa állagú, zöld folyadék kíséretében kapják. A Nickelodeon 29 éve rendezi meg a díjátadót, ahol máig mintegy 900.000 liter zöld trutyit öntöttek a győztesek nyakába, de előfordult, hogy a nézők is kaptak a ragacsos áldásból. A gyerekek leginkább várt eseményén – amikor a legkisebbek ragadhatják magukhoz a döntés jogát –tavaly páldául több mint 500 millió szavazat érkezett a kategóriák jelöltjeire.

A gálák természetesen nem lennének tökéletesek a látvány nélkül: az elmúlt 28 év alatt összesen 10.000 lámpa világított a színpad felett és 3.000 táncos színesítette a show-k programját. A meghívott szupersztárok több mint 8 kilométer narancssárga szőnyegen vonultak végig, és az évről évre nagyobb és látványosabb műsor összeállításán 7.200 tagú stáb dolgozott, amelynek összességében több mint 200.000 gyerek örülhetett a helyszínen.

Alvin ujjong, és a mókusok, filmkocak a rajzfilmből: Kép: ytimg.com
Kép: ytimg.com

Ahogy látványban, úgy emlékezetes pillanatokban sem szűkölködött a Kids’ Choice Awards. Will Smith például három trófeát is nyert 2001-ben, Katy Perry-t 2010-ben pedig sokkolta a nyakába zúduló meglepetés. A dögös énekesnő a szokásosnál nagyobb adagot kapott a léből, ami úgy eltalálta, hogy pördült egyet, majd lezúgott a színpad mögé. Azóta a KCA történelmének leghíresebb trutyizásaként emlékeznek vissza a nézők az esetre. 2011-ben a házigazda Jack Black lepte meg a nagyérdeműt látványos bevonulásával: a Black Eyed Peas-szel közösen nyomott egy emlékezetes flashmobot a narancssárga szőnyegen. Egy év múlva pedig a One Direction produkciójára tomboltak a legnagyobb világsztárok a Nickelodeon díjkiosztóján.

Spongya Bob énekel, filmkocka a rajzfilmből, kép: ytimg.com
kép: ytimg.com

A sztárokkal tűzdelt eseményen idén fellép a DNCE, Wiz Khalifa és Silento, valamint tiszteletét teszi a gálán többek között Robert Downey Jr., Megan Fox, Ellen DeGeneres, Chris Evans, Meghan Trainor és a Nickelodeon sikersorozatainak sztárjai, például Henry (Jack Griffo) és Phoebe (Kira Kosarin) a Thunderman családból, továbbá Henry (Jace Norman) a Veszélyes Henryből. Utóbbiak akár még a zöld áldásban is megfürödhetnek, hiszen a Nicky, Ricky, Dicky és Down ikrei közül hárman is jelöltek a kedvenc gyerek TV-sztár kategóriában. A Thunderman család és a Veszélyes Henry emellett a kedvenc TV-műsor kategóriában is esélyesek a narancsssárga léghajóra, miközben az ALVINNN!!! és a mókusoknak többek között az elmúlt tíz évben 11 Kids’ Choice trófeát begyűjtött SpongyaBob Kockanadrággal kell összecsapnia a legjobb animációk között.

Kids’ Choice Awards – március 16-án, szerdán 18:30-kor magyarul a Nickelodeon műsorán, ismétlés március 17-én 15.30-kor, március 18-án 13.30-kor, március 19-én 10.10-kor és március 20-án 12.10-kor.

Lélekemelő izgulást, és jó szórakozást!

Tudtad, hogy március 24-én mutatják be a hazai mozik a legújabb magyar filmet, a ZEROt? Itt megtudhatod a részleteket! Képzeld, még Oscar-díjas szereplője is van!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

HÍREK

1 / 1 136

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!