Facebook hozzászólás
201

A 20 éves IKEA kiállítása

Az IKEA 20 éves magyarországi évfordulója alkalmából megrendezett „IKEA – design a mindennapokra. 20 éve együtt” kiállítás egy hét alatt közel 4000 érdeklődőt vonzott a Gödör Klubba. A kiállítás egyik legnépszerűbb része a fotósarok, ahol bárki elkészíttetheti a saját fotójával ellátott 2010-es IKEA katalógust. Még október 20-ig várja az érdeklődőket a kiállítás, és azoknak is tartogat újdonságokat, akik már egyszer megtekintették, hiszen rendhagyó módon 10 nap után újabb látványelemekkel bővült.

Az idei Design Hét Budapest egyik kiemelt eseménye, az „IKEA – design a mindennapokra. 20 éve együtt” kiállítása október 1-jén nyitotta meg kapuit, és félidejében újabb látványelemekkel várja az érdeklődőket. A látogatók a kiállításon egy gyermek, Anna fejlődésén keresztül betekinthetnek az elmúlt 20 év designfejlődésébe, és egy különleges fotózás keretén belül elkészíttethetik saját IKEA katalógusborítójukat is. A kiállításra látogatók közül közel ezer érdeklődő vállalkozott saját IKEA katalógusborító elkészítésére.

A kész katalógusokat az IKEA Örs vezér téri és budaörsi áruházaiban lehet átvenni.

A 20 éves évforduló alkalmából az IKEA a www.enesazikea.com weboldalon olyan képeket és történeteket gyűjt, melyek bizonyítják, hogy az elmúlt 20 évben az IKEA kultúrát, életmódot és közös „nyelvet” teremtett, miközben emberek millióinak adott szebb otthont és ezzel szebb hétköznapokat.

A weboldalra eddig 280 képet töltöttek fel, melyek közül a legjobb képeket a kiállításon felállított folyamatosan frissülő fotófalon is megtalálhatnak a látogatók.

A kiállítással kapcsolatos további információ az IKEA hivatalos magyarországi Facebook oldalán található: http://www.facebook.com/enesazikea



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!