Facebook hozzászólás
230

Bemutatkozik Olivér és a Király leánykája!

Nincs programod hétvégére? Kóstolgass Bujdosó-féle újborokat a hétvégén Szentendrén. Az idei év első kortyait a skanzenben mutatja be a család nagyközönségnek.   

November 7-én és 8-án egész napos programról gondoskodik a Szentendrei Skanzen, ahol a vásári forgatagban nincs is jobb, mint Bujdosó-bort kortyolgatva sétálni, és élvezni a Márton-nap feledhetetlen hangulatát.

Bujdosó Feri bácsi szeme elé emelt szerkezettel ellenőrzi a must fokát, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

Márton-napi libaságokkal, újborkóstolóval, Pajta portéka-termelői és kézműves vásárral, őszi bütykölővel, bábszínházzal, mesesarokkal, játékudvarral, és persze sok egyéb kikapcsolódási lehetőséggel várják a látogatókat.

A hagyományoknak megfelelően a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet most mutatja be újborait, köztük a Kapitány elnevezésű Irsai Olivért és a Mentőöv rozéját. Természetesen a látogatók egyéb Bujdosó-borokat is megkóstolhatnak, Bujdosó Orsolya szeretettel várja a vendégeket.

Ha netán valaki lemaradna a programról, akkor november 13-án vagy 14-én érdemes ellátogatni a balatonszemesi Bujdosó Látványpincébe,  ahol Márton-napi finomságok és természetesen Bujdosó-borok várják a látogatókat.

Tudod, milyen volt a szüret Bujdosóéknál? Mi megmutatjuk!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!