Facebook hozzászólás
179

Díjnyertes fotók egyméteres vásznakon

A Sony World Photo Awards 2012 díjnyertes képeiből rendezett vándorkiállítás új helyszínnel folytatja féléves körútját a budapesti romkocsmákban. A kiállítás új állomása az Akácfa utcai Fogasház, ahol egész januárban megtekinthetők az egyméteres fotóvásznakra kinyomtatott alkotások.

A világméretű amatőr és professzionális fotósverseny-sorozat, a Sony World Photography Awards (SWPA) fényképeiből rendezett kiállítás célja, hogy becsempéssze a művészetet a mindennapokba, és ösztönözze a fiatalokat egyéni látásmódjuk kifejezésére.

Az SWPA díjnyertes képeiből megrendezett vándorkiállításnak most az Akácfa utca 51. szám alatt található kulturális befogadótér, a Fogasház adja helyszínét, ahol az egyméteres fotóvásznakra nyomtatott alkotások egy hónapon keresztül lesznek kiállítva.

A Sony World Photo Awards hatéves történetének során 179 országból több mint 430 ezer fényképet neveztek be, amely kiválóan mutatja az esemény világraszóló méreteit. A 20 millió forint összdíjazású versenyre január elején lezárult a nevezés, így most a tiszteletbeli zsűrin a sor, hogy kiválassza a beérkezett pályázatok közül a legjobbakat. A döntősök listája 2013. február 5-től lesz látható a www.worldphoto.org oldalon.

 

További információ a Sony World Photogarphy Awardsról a www.worldphoto.org oldalon található.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!